Lahden Keskustan Varaosa Ky
- ETUSIVU - VAKIONOPEUDENSÄÄTIMET - MUUTA - VUOKRAUS - YHTEYSTIEDOT -
Nopeus on vakio ja kaasujalkasi on vapaa

Ajaminen on nautintoa, kun voit lepuuttaa kaasujalkaasi. Uskomaton vaikutus koko ajamiseen! Vain napin painallus ja ajaminen muuttuu rennommaksi ja turvallisemmaksi ja voit keskittyä itse ajamiseen nopeusmittaria vilkuilematta. Suomen pitkillä tieosuuksilla vakionopeudensäädin pääsekin täysiin ominaisuuksiinsa.

Vakionopeudensäädin säästää selvää rahaa

Vakionopeudensäätimen ansiosta ajosi on paitsi huomattavasti mukavampaa niin myös taloudellisempaa. Tasainen ajonopeus säästää kallista polttoainetta. Ylinopeussakkoja ei enää tule, joten saatat säästää sievoisen summan euroja.

Valmiiksi koulutettu vakionopeudensäädin

Oikeita asetuksia varten Liteon vakionopeudensäätimet ohjelmoivat kaikki muuttujat itse käyttäen apunaan ns. itse oppivaa tekniikkaa. Laitteisiin on suunniteltu useita turvaominaisuuksia, jotka takaavat luotettavan ja varman toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Taattua laatua

Liteon ja GoldCruise ovat samaa tuoteperhettä, jolloin osat sopivat toisinsa ongelmitta. Laitteita on suunniteltu, kehitetty ja myyty yli 30 vuoden ajan Euroopan vaativille markkinoille. Laitteille on haettu ja saatu mm tiukat Euroopan E1, KBA, TUV hyväksynnät.

Liteon ja GoldCruise vakionopeudensäädin ei tarvitse olla kerta-asennusostos

Vakionopeudensäädin on helppo purkaa autosta pois esimerkiksi autonvaihdon yhteydessä, jonka jälkeen se voidaan asentaa taas uuteen autoon. Laitteisiin on saatavana varaosana kaikki komponentit.

Vakionopeudensäädin jokaiseen ajoneuvoon

AP300 tai AP550 laite voidaan asentaa käytännössä kaikkiin ajoneuvoihin, myös sähköisellä kaasulla oleviin malleihin, jolloin laitteen vetovaijeri kytketään kaasupolkimeen. Laitteen hienosäädöillä saadaan luotettava ja nykimätön toiminta kaikissa tapauksissa. Vetovaijerin käyttölaitteet ovat erittäin varmatoimisia.

AP900Ci (GC90Ci) laite soveltuu vain sähkötoimisella kaasulla oleviin ajoneuvoihin. Laite voidaan kytkeä myös osaksi auton CAN tiedonsiirtoväylää (mikäli autosta se löytyy), jolloin kytkentöjen tekeminen on vaivatonta ja selvitään vain muutamalla johdon kytkemisellä.

AP550 SIVULLE
AP900 SIVULLE
KÄYTTÖOHJAIMET
HINNAT
Lahden Keskustan Varaosa Ky - Tomi Nieminen - sähköposti tomi.nieminen(at)lahdenkeskustanvaraosa.com - puhelin 0500-211176