Lahden Keskustan Varaosa Ky
- ETUSIVU - VAKIONOPEUDENSÄÄTIMET - MUUTA - VUOKRAUS - YHTEYSTIEDOT -
Liteon ja GoldCruise vakionopeudensäätimien käyttöohjaimet

Käyttöohjaimia löytyy useita erilaisia, valiste mieleisin ajoneuvoosi

Kaikissa käyttöohjaimissa on seuraavat toiminnot: virta päälle-pois, nopeuden nosto, nopeuden lasku ja edellisen nopeuden muisti. CM-4 , CM-5, CM-70 sekä vaihdekepin nupin korvaavassa ohjaimessa on lisäksi vakionopeudensäätimen väliaikainen poiskytkentä (sama toiminto kun painettaisiin jarru- tai kytkinpoljinta). CM-4 ja CM-5 viiksissä on lisäksi pikavalintapainikkeet, joita ei muissa ohjaimissa ole. Muistiyksiköllä CM-8 saadaan pikavalinnat muihin käyttöohjaimiin.
Moderni, tyylikäs viiksiohjain, joka rattikoteloon asennettuna integroituu sulavasti alkuperäisten ohjaimien yhteyteen. Yksinkertainen käyttää sormilla. Nopeuden pikavalinnat mahdollistavat sulavan ja vaivattoman nopeuden siirron. Erikoismuotoiltu asennusprikka mahdollistaa asennuksen useaan eri asentoon.

Mitä nopeuden pikavalinnat tarkoittavat?

Pikavalintapainikkeeseen voi tallentaa halutun nopeuden esivalinnaksi, aivan kuten autoradiossa käytetään kanavien pikavalintaa. Jos esimerkiksi pikavalintapaikkaan 1 tallennetaan nopeudeksi 80 km/h niin kyseistä näppäintä painamalla päästään suoraan tähän nopeuteen ilman että nopeutta tarvitsee erikseen säätää. Pikavalinnat ovat erittäin käytännöllisiä käyttää erityisesti maantieosuuksilla, joilla nopeusrajoitus vaihtuu usein. Tällainen ominaisuus puuttuu monesta alkuperäisestä vakionopeudensäätimestä!
CM-4 viiksiohjain 2:lla muistipaikalla
CM-5 viiksiohjain 3:lla muistipaikalla
Langaton ohjain ratin keskiöön CM21-IR. Kiinnitys ruuveilla keskiöön.
Langallinen muistiyksikkö 3:lle nopeudelle CM-8. Valaistu. Hopea tai musta. Mitat 55 x 36 mm.
Langallinen ohjain kojelautaan CM-70. Valaistu. 3 väriä. Halkaisija 52 mm.
Langallinen ohjain kojelautaan CM-7. Valaistu. Hopea tai musta. Mitat 55 x 36 mm.
Tyylikäs vaihdekeppi ohjain. Runko alumiinia. Kolme eri väriä. Taustavalaistu. Lataa TÄSTÄ tarkempi esite.
Langaton ohjain ratin kehälle CMIRNEW. Lataa TÄSTÄ tarkempi esite.
AP550 SIVULLE
AP900 SIVULLE
KÄYTTÖOHJAIMET
HINNAT
Lahden Keskustan Varaosa Ky - Tomi Nieminen - sähköposti tomi.nieminen(at)lahdenkeskustanvaraosa.com - puhelin 0500-211176